Περιμένετε & θα μεταφερθείτε εδώ www.hayabusa.gr

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Περιμένετε & θα μεταφερθείτε εδώ www.hayabusa.gr

www.hayabusa.gr welcomes you !!!, One of the best sites is www.hayabusa.gr, come and join www.hayabusa.gr, Σας Περιμένουμε στο πλέον ενημερωμένο, ολοκαίνουργιο www.hayabusa.gr

+5
GF_BUSA
KaSTeLaNo
jimk1
Vagos-k8
888hayabusa
9 απαντήσεις

Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο

888hayabusa

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 507
    Τόπος : Ανδρων επιφανων,πασα γης ταφος
    Registration date : 07/11/2008

Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο Empty Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο

Δημοσίευση από 888hayabusa Τρι Δεκ 02, 2008 9:52 am

8) Παιδια οι περισσοτεροι εχουν ρυθμισει τις αναρτησεις του καινουργιου μοντελου...Υπαρχει κανεις που θελει να το συζητησουμε η που θελει να ρυθμισει η που τις ρυθμισαμε λαθος και θελουν παραπανω πειραγμα?? Laughing

Ας το γραψει εδω και το συζηταμε Laughing
    Vagos-k8
    Vagos-k8

Αριθμός μηνυμάτων : 35
    Registration date : 19/11/2008

Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο Empty Απ: Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο

Δημοσίευση από Vagos-k8 Τρι Δεκ 02, 2008 12:55 pm

888...σε εμένα έκανες καλή δουλεία...σε προτείνω και στούς υπόλοιπους.
    Χωρίς πλάκα έχει πλέον μεγάλη διαφορά, αν και πηδάω λίγο παραπάνω...(πρέπει να πάρω κιλά Very Happy ...)...είναι οκ.
    Είναι πιο άμεση και σου δίνει μεγαλύτερη πληροφόρηση.
    Ευχαριστώ φίλε...όσο για τον delmoca...που λέει σε άλλο post να μην σε αφήνω να την αγγιζείς...εγώ θα σε προτιμώ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    γιατί πως να το κάνουμε .... ΤΟ ΕΧΕΙΣ
    jimk1
    jimk1

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 71
    Registration date : 27/11/2008

Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο Empty Απ: Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο

Δημοσίευση από jimk1 Τρι Δεκ 02, 2008 2:06 pm

φίλε Νικο συγνωμη που στο λέω,εχεις γίνει ο ρυθμιστής αναρτήσεων του

φορουμ ετσι σε καθε συνάντηση εχεις δουλιά να κάνεις,εκτός αν μας θες για

καφέ Πατρα ΒΟΗΘΕΙΑ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ !!!
    KaSTeLaNo
    KaSTeLaNo

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 46
    Τόπος : Kilkis
    Registration date : 11/11/2008

Δημοσίευση από KaSTeLaNo Τρι Δεκ 02, 2008 8:12 pm

jimk1 έγραψε:φίλε Νικο συγνωμη που στο λέω,εχεις γίνει ο ρυθμιστής αναρτήσεων του

φορουμ ετσι σε καθε συνάντηση εχεις δουλιά να κάνεις,εκτός αν μας θες για

καφέ Πατρα ΒΟΗΘΕΙΑ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

Εγω γιατι νομιζετε οτι θα παω απο Κιλκις στην Πατρα.Και σερβις θα με κανει.χαλαλι του
    888hayabusa

Δημοσίευση από 888hayabusa Πεμ Δεκ 04, 2008 9:39 am

8) Να'στε καλα παιδες...Χαρα μου ειναι και να ρυθμιζω και να κανω σερβις Γιαννη...Οποιος και οποτε θελει ειναι ευπροσδεκτος και Πατρα και σπιτι μου...

8) Δεν μου εχει απαντησει ακομα ο Γιωργος GFBUSA,και ο Κωστας Klitsas τι εγινε με τις δικες τους και που θελουν πειραγμα ακομα.... Laughing

Αλλα,γενικα,οποιον τον ενοχλει κατι με τη συμπεριφορα της μηχανης του,μπορουμε να το συζητησουμε και λυση θα βρεθει...

Βαγγο,το μηχανακι σου,θελει λιγο μαλακομα..Στο ειχα πει εξ'αρχης..Στειλε μου τα κλικ και τις σπειρες που εχεις και θα τα ρυθμισουμε ολα Ναι Ναι

Το παραπανω ισχυει για ολους..Γραψτε τα κλικ και τις σπειρες απο ολες τις ρυθμισεις και το συζηταμε Laughing
    Vagos-k8
    Vagos-k8

Αριθμός μηνυμάτων : 35
    Registration date : 19/11/2008

Δημοσίευση από Vagos-k8 Πεμ Δεκ 04, 2008 1:00 pm

Οκ...
    Θα σε ενημερώσω σύντομα...
    Ευχαριστώ και πάλι.
    KaSTeLaNo
    KaSTeLaNo

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 46
    Τόπος : Kilkis

Δημοσίευση από KaSTeLaNo Παρ Δεκ 05, 2008 9:09 pm

Νικο να σε πω την αληθεια στο busa μου πανω δεν εχω κανει τπτ εγω.Αλλα το εδωσα σεν εναν μεγαλο μια βολτα που με το ζητησε οταν ειχα παει για αλλαγη ελαστικου τον οποιο ηξερα μεν ποιος και τι ειναι αλλα δεν ειχαμε μπλα μπλα μαζι.Το ειδε ειδε και τις αναρτησεις κατι με εκανε στις μπροστινες τωρα δεν ξερω τι εκανε αλλα με ειπε οτι τωρα ειναι πολυ καλυτερα απο οτι πριν.Πηγε και στην πισινη αναρτηση αλλα δεν εκανε τπτ μαλλον λογω κλειδιου.
    αυτο που εχω παρατηρηση εγω με την μεγαλη εμπειρια που εχω ειναι οτι οταν πλαγαζω νιωθω σαν να με κουναει πισω το ειχα πει και στον Γιαννη hayabusak8 και στον Γιωργο GF Bysa.
    GF_BUSA
    GF_BUSA

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 29
    Τόπος : athina-plaka
    Registration date : 12/11/2008

Bελτιωσεις των ΣΤΟΚ αναρτησεων στο '08 μοντελο Empty ;;;

Δημοσίευση από GF_BUSA Σαβ Δεκ 06, 2008 4:23 pm

Παιδια οι περισσοτεροι εχουν ρυθμισει τις αναρτησεις του καινουργιου μοντελου...Υπαρχει κανεις που θελει να το συζητησουμε η που θελει να ρυθμισει η που τις ρυθμισαμε λαθος και θελουν παραπανω πειραγμα?? Laughing

Ας το γραψει εδω και το συζηταμε Laughing[/quote]
    Νικολα μετα απο την βολτα που καναμε ξυλοκαστρο και μου το ρυθμισες ειδα μεγαλη διαφορα....τωρα ενα κουνημα που μου κανει το
    μπροστινο στα πολλα, πιστευω πως ειναι τα λαστιχα{το μπροστινο εχει κανει 16000κμ και το πισω 8000κμ}!!!!!!!!!!!!
    νικολα ευχαριστω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
    hayabusak8
    hayabusak8

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 244

Δημοσίευση από hayabusak8 Κυρ Δεκ 07, 2008 4:42 pm

kai emena o Nikos moy ta eftiaxe prin 4 mines peripoy kai apo tote to mihanaki PETAEIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    Ναι

Thanks file....
    888hayabusa

Δημοσίευση από 888hayabusa Δευ Δεκ 08, 2008 3:42 pm

8) Ευχαριστω παιδες...Η αληθεια ειναι οτι καναμε καλη δουλεια με τις ρυθμισεις με τους περισσοτερους απο εσας..Οποιος αλλος θελει εδω ειμαστε... Laughing

Γιωργο GF το πισω σου ελατηριο,θελει δυομιση σπειρες χαλαρωμα για να μην σου παιζει το μπροστινο συστημα... ΑΥΤΟ!!!

Γιαννη..Αφου δεν θα καβαλας τωρα με τα χιονια,ασε να φτιαξουμε το δικο σου απο ανοιξη μερια φιλε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 2!!!

COOL COOL
    888hayabusa

Δημοσίευση από 888hayabusa Δευ Δεκ 22, 2008 10:29 am

ΓΕΛΙΟ! Περημενω εντυπωσεις και σχολεια απο jimk1,kantafi που ρυθμιστηκαν εχθες...Το πετυχαμε παιδες η εχουμε κι'αλλο ψαξημο.? study study
    hayabusak8
    hayabusak8

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 244

Δημοσίευση από hayabusak8 Δευ Δεκ 22, 2008 11:28 am

emena tora teleftaia ligo to mprostino thelei kati,ti na einai arage Mr 888???
    jimk1
    jimk1

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 71
    Registration date : 27/11/2008

Δημοσίευση από jimk1 Δευ Δεκ 22, 2008 5:39 pm

Νικο σ ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες παρολο το κρυο με την μηχανη μου

ολα δειχνουν οκ,λογω καιρου θα γινουν δοκιμες αλλη μέρα,ειναι σιγουρα

πιο καλοστημένη.
    888hayabusa

Δημοσίευση από 888hayabusa Δευ Δεκ 22, 2008 6:01 pm

Cool Οκ Δημητρη..

Οσο για εσενα Γιαννη,κανε 2 κλικ την αποσβεση συμπιεσης πισω προς το μαλακο και ολα θα φτιαξουν ΑΥΤΟ!!!
    ENDO
    ENDO

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 100
    Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση από ENDO Δευ Δεκ 22, 2008 6:09 pm

Αη Νικο. santa . φετος θελω να μου ρυθμισεις τις αναρτησης, ΟΜΩΣ θελω να μην κουναει, να ειναι ανετο και απαλο στις ευθειες, σφικτο στις στροφες, με ενα δυο ατομα η και φορτομενο...και γενικα να μπαινω με 30-40 χλμ παραπανω στις στροφες.. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    888hayabusa

Δημοσίευση από 888hayabusa Δευ Δεκ 22, 2008 6:32 pm

santa Sad ΜΜΜΜΜΜΜΜ αναρτησεις???Hayabusa??Mην κουναει????Στριβει????

scratch scratch scratch scratch scratch

santa santa santa ΕΕνα ελαφακι για το Δημητρακη ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ lol! lol! lol!

Αφου ξερεις μαστροΜητσο,οτι θα σε φτιαξω...
    delmocca
    delmocca

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 86

Δημοσίευση από delmocca Δευ Δεκ 22, 2008 9:12 pm

nai !!! nai !!! nai !!!

χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα
    888hayabusa

Δημοσίευση από 888hayabusa Δευ Δεκ 22, 2008 9:57 pm

Γέλιο Γιατι γελας εσυ?????? Γέλιο Γέλιο Πονηρεεεεε....
    kantafi
    kantafi

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 48
    Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
    Registration date : 17/11/2008

Δημοσίευση από kantafi Τρι Δεκ 23, 2008 5:02 pm

ΝΙΚΟ δεν εχει σχεση με πριν αλλα θα σου πω μολις στρωθει και αρχιζω και το βαζω να δω πως συμπεριφερεται και στα ψηλα. Σ΄ ευχαριστω και παλι

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 01, 2024 9:29 am