8) Tι γινετε βρε παιδια???Κανεις δεν ψηνετε για Σερρες??
Με απογοητευετε
Με απογοητευετε
888hayabusa έγραψε:8) Tι γινετε βρε παιδια???Κανεις δεν ψηνετε για Σερρες??
Με απογοητευετε
george hmmy έγραψε:Εγω για τους γνωστους λογους θα απεχω...
888hayabusa έγραψε:george hmmy έγραψε:Εγω για τους γνωστους λογους θα απεχω...
8) φιλε,μεχρι να κανονησουμε και να παμε,θα εισαι περδικι
Νασσο,βαλε ημερομηνια που νομιζεις..Θα βαλουμε ολοι και οποτε βολευοντε οι περισσοτεροι ανεβαινουμε...
Εγω παντως,θα ανεβω σιγουρα στο πρωτο σχολειο που θα γινει Σερρες για να κανω level 3..Και μαλλον μαζι μου,θα ανεβει και ο γιατρος και ο Tiger7...Βεβαια,θα ανεβουμε χωρις γυναικες Σαββατο βραδυ και θα επιστρεψουμε Δευτερα βραδυ..Θα ειναι καθαρα για πιστα η βολτα. Αλλα οποιος θελει ακολουθαει εστω για την εμπειρια 8)
bluestorm έγραψε:888hayabusa έγραψε:george hmmy έγραψε:Εγω για τους γνωστους λογους θα απεχω...
8) φιλε,μεχρι να κανονησουμε και να παμε,θα εισαι περδικι
Νασσο,βαλε ημερομηνια που νομιζεις..Θα βαλουμε ολοι και οποτε βολευοντε οι περισσοτεροι ανεβαινουμε...
Εγω παντως,θα ανεβω σιγουρα στο πρωτο σχολειο που θα γινει Σερρες για να κανω level 3..Και μαλλον μαζι μου,θα ανεβει και ο γιατρος και ο Tiger7...Βεβαια,θα ανεβουμε χωρις γυναικες Σαββατο βραδυ και θα επιστρεψουμε Δευτερα βραδυ..Θα ειναι καθαρα για πιστα η βολτα. Αλλα οποιος θελει ακολουθαει εστω για την εμπειρια 8)
<Ποτε θα ειναι αυτο νικο???
να κανονισω αδεια αν ειναι ναρθω παρεα...
888hayabusa έγραψε:
888hayabusa έγραψε:
Aυτοι που εγραψα ειμαστε οι σιγουροι που θα ανεβουμε τοτε για το σχολειο..Οποιος αλλος ειναι σιγουρος,ας δηλωσει συμμετοχη,ωστε να κανονισουμε διαμονη και προγραμμα
|
|