Κατά τις 22:00. Για να δούμε....
Μετά συζύγων ;
Φίλε άκου πάρε την δίμετρη μελαχρινή ρωσίδα & φέρνε την μαζί σου να φυλάει εμάς...... γιατί τι λένε οι γυναίκες ; Οτι οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά... φέρε λοιπόν τώρα την ρωσιδούλα μαζί σου........για να μας .klitsas έγραψε:θα παρω ρωσιδα να την φυλαει και θα ερχεται η κικη μονη της!!!!!!απειλω!!!!!
υπομονη παιδια.....του χρονου θα την φερνω και αυτην με το busa.
Μόλις πάει να αρχίσει τις θα την αρχίσω στα888hayabusa έγραψε:8) Δημο,αν δει η Νταιζη αυτα που γραφεις σε εχω ετοιμο για πολλες
Κατάλαβα να υποθέσω οτι σου έδωσε τον Lego ε; Ρε τους κερατάδες.Vagos-k8 έγραψε:Καλά περάσαμε...έστω και για λίγο που κάθησα...(δυστυχώς υποχρεώσεις)
Terrie πήρες απουσία...
Δήμο...τελικά την πατήσαμε... όχι μόνο με την busa αλλα και με τον συναγερμό...!!!
Θα ανοίξω άλλο topic σχετικά με αυτό...απο εβδομάδα.
Που είσαι 888...ακόμη εκκρεμεί κάτι...?
Παίδες τα λέμε απο Τρίτη.
Καλό Σ/Κ
dimosthenis1966 έγραψε:Μόλις πάει να αρχίσει τις θα την αρχίσω στα888hayabusa έγραψε:8) Δημο,αν δει η Νταιζη αυτα που γραφεις σε εχω ετοιμο για πολλες
μετά θα της κάνω ένα & ένα οπότε θα μαλακώσει (πιστεύω.... )
ΩχNTAIZH NTAK έγραψε:dimosthenis1966 έγραψε:Μόλις πάει να αρχίσει τις θα την αρχίσω στα888hayabusa έγραψε:8) Δημο,αν δει η Νταιζη αυτα που γραφεις σε εχω ετοιμο για πολλες
μετά θα της κάνω ένα & ένα οπότε θα μαλακώσει (πιστεύω.... )
ΕΔΩ ΝΤΑΙΖΗ !!
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ . ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΩΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ (ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ DIMOSTHENI 1966)
ΔΕΥΤΕΡΟΝ : META AΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΡΩΣΙΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
|
|